7-stappenplan

Wat komt er allemaal bij kijken om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen?

De afgelopen zeven jaar heeft BurenService vele senioren geassisteerd om zelfstandig te blijven wonen. Daardoor weten wij dat er nogal wat bij komt kijken om goed voorbereid te zijn op het langdurig zelfstandig wonen. Op basis van die ervaringen is dit “in 7 stappen Zorgeloos Zelfstandig blijven wonen” tot stand gekomen. 

Deze 7 stappen helpen u als senior èn uw eventuele kinderen om (samen) te bekijken wat er nodig is om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven op de manier zoals u dat zelf wenst.

Bent u die 75+’er die zelfstandig wil blijven wonen?

Download dan nu dit handige gratis 7-stappenplan waarmee u de juiste stappen kunt zetten om zorgeloos zelfstandig te blijven wonen.

stappen d cover book telefoon

Download nu het gratis stappenplan:

✓  Ontdek op eenvoudige wijze wat u moet regelen om langdurig zelfstandig te blijven wonen.
✓ Voer de stappen alleen of met eventuele kinderen uit.
✓  Ondervind met welke regels en wetten u te maken gaat krijgen. 

We gaan zorgvuldig met uw gegevens om volgens de privacyverklaring.

mirjam svl review

Mirjam SvL

Mijn vader had de wens om zelfstandig te blijven wonen in zijn huis in Hattem ook toen hij ziek was. Vanuit Utrecht was het voor mij onmogelijk om hem continue te kunnen ondersteunen en verzorgen. Dankzij de fantastische hulp van BurenService in combinatie met de verpleegkundige zorg van de thuiszorgorganisatie kon mijn vader tot het einde thuisblijven. Voor BurenService was niets te veel en werd er zo goed meegedacht. Ze gingen mee naar het ziekenhuis, deden samen boodschappen, hielpen met de koelkast checken en eten opwarmen en signaleerden zaken die aandacht behoefden. Ook was het fijn dat zij even langs konden gaan als er iets aan de hand was en ik vanuit Utrecht niet direct kon komen. Zij waren mijn ogen, oren en extra handen. Mijn vader was heel tevreden met de persoonlijke en warme ondersteuning van BurenService net als de rest van de familie!

burenservice

De heer H. Drioel, Zwolle

Ik woon in Zwolle en mijn vriend in Wapenveld. Wij zijn allebei 81 jaar en weduwnaar. Iedere dag bellen we elkaar om 19.30 uur voor een teken van leven.

Toen ik een keer geen gehoor kreeg en ongerust werd, heb ik BurenService gevraagd of ze een kijkje konden nemen. Dat was geen probleem. Uiteindelijk bleek mijn vriend uit eten te zijn geweest en dat hij zijn telefoon niet meegenomen had. Eind goed al goed.

Daarnaast heeft BurenService mij geholpen aan een andere huisarts, een huishoudelijke hulp, een klusbedrijf en een aannemer voor het grotere werk. En ze hebben een paar maal gezorgd voor een chauffeur om me naar den Haag v.v. te rijden. Ik ben blij met ze, want… ”Gemak dient de mens”.

Scroll naar top