Al 4 jaar met hulp van BurenService zelfstandig wonen

MONIQUE ZUIDWIJK

Al voor het vierde jaar op rij stond tijdens de Nationale Burendag de koffie met wat lekkers klaar bij BURENSERVICE. En ook dit jaar werd deze koffie ochtend goed bezocht. Vele bekende en nieuwe buren uit Hattem en omgeving genoten van de koffie met cupcakes en chocolade. Tegelijkertijd maakten ze kennis met Angela Port en Hans Tjoelker, twee nieuwe leden van het BurenService team.

BurenService heeft twee nieuwe teamleden omdat het bedrijf volop in ontwikkeling is. Sinds begin 2017 levert BurenService haar diensten niet alleen meer op particuliere basis maar ook op basis van een PGB of een WMO zorgindicatie (of een combinatie daarvan).

Zeker nu mensen steeds langer thuis blijven wonen blijkt BurenService in een groeiende behoefte te voorzien. In Hattem alleen al hebben bijvoorbeeld bijna 300 inwoners geheugenproblemen. BurenService begeleidt mensen met dementie van mens-tot-mens met professionele kennis in haar gereedschapskist. “Wij zijn een kleine, persoonlijke en flexibele organisatie en staan daardoor dichtbij de mensen en dat wordt blijkbaar gewaardeerd”, aldus BurenService eigenaar Monique Zuidwijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over BurenService

BurenService levert Assistentie èn Zorg Thuis op basis van gelijkwaardigheid. Daarbij kijken naar wat iemand nog wèl kan. Zodat senioren, ook op hogere leeftijd, zelf kunnen bepalen hoe ze hun leven leiden, ook als ze daar hulp bij kunnen gebruiken. Wij zijn er wanneer dat nodig is. Van een keertje mee naar de huisarts tot 24-uurs verpleging in eigen huis. En van het oplossen van een computerprobleem tot de installatie van een traplift. Wij organiseren het met liefde, geen vraag is te gek!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

BurenService kan u onder andere helpen met:
Assistentie
Zorg Thuis
Tarieven
Veel gestelde vragen
Abonnee worden

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een gratis oriëntatie gesprek!

Scroll naar boven