Assistentie & Zorg thuis in tijden van het coronavirus

burenservice

Premier Rutte zei in zijn toespraak dat het coronavirus nog wel onder ons zal blijven. En wat ben ik trots op onze assistenten dat ze in deze onrustige en onzekere tijden kalm blijven en hun werk blijven doen! Ik wil benadrukken dat onze assistenten werken conform de richtlijnen van de RIVM, of te wel, zodra ze verkouden zijn en koorts hebben blijven ze thuis en worden ze vervangen.

Saamhorigheid

Tegelijkertijd gebeurt er iets heel moois, veel Hattemers die noodgedwongen thuis zitten hebben zich bij mij gemeld. Waarom? Omdat ze zich willen inzetten om BurenService en haar cliënten te helpen. Hoe bijzonder is dat! Daarom zijn wij nu in staat om op vrijwillige basis boodschappen te doen voor de oudere en kwetsbare Hattemers.

Het telefoonnummer van BurenService is 7 dagen per week bereikbaar voor ouderen en andere kwetsbare Hattemers. Als ze een bericht sturen (of bellen) met wat ze nodig hebben dan gaan we het met elkaar regelen! 06 46 844 144 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over BurenService

BurenService levert Assistentie èn Zorg Thuis op basis van gelijkwaardigheid. Daarbij kijken naar wat iemand nog wèl kan. Zodat senioren, ook op hogere leeftijd, zelf kunnen bepalen hoe ze hun leven leiden, ook als ze daar hulp bij kunnen gebruiken. Wij zijn er wanneer dat nodig is. Van een keertje mee naar de huisarts tot 24-uurs verpleging in eigen huis. En van het oplossen van een computerprobleem tot de installatie van een traplift. Wij organiseren het met liefde, geen vraag is te gek!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

BurenService kan u onder andere helpen met:
Assistentie
Zorg Thuis
Tarieven
Veel gestelde vragen
Abonnee worden

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een gratis oriëntatie gesprek!

Scroll naar top