BurenService blijft in de buurt

BUSINESS FROM HOME

Vooruit, het kan nog net… nog één keertje terugkijken naar vorig jaar. 2017 begon immers pittig omdat ik het zonder Lily zou moeten gaan doen. En voor een ieder die mij wat langer kent zal het niet als een verassing komen dat ik dacht, “dat doe ik wel eventjes”. Dus vol goede moed 7 dagen per week, 12 uur per dag vol aan de bak!

Het ging best goed totdat…
Het moment kwam dat ik met mijn gezin begon na te denken over de zomervakantie en toen wist ik het allemaal niet meer. Kon ik niet beter met BurenService stoppen, “hoe kan ik weg terwijl mijn abonnees ervoor betaald hebben dat ze 7 dagen per week 12 uur per dag “iemand in de buurt” hebben?”

Toeval bestaat niet, of toch wel?
Op dat moment kwamen zowel Hans Tjoelker als Angela Port op mijn pad. En wat is dat een feestje. Hans als de ultieme klusjesman die zo ontzettend goed bij onze doelgroep past en Angela is een super GGZ verpleegkundige die net als ik vind dat zorg & hulp dichtbij, persoonlijk en gelijkwaardig georganiseerd moet worden. Deze twee toppers hebben ervoor gezorgd dat BurenService nog bestaat! Zonder hen zou het nooit lukken om te doen wat we het liefste doen; klaar staan voor de ander; persoonlijk, menswaardig, gelijkwaardig met een professionele gereedschapskist.

Wat zal 2018 ons brengen?
Het belooft een bijzonder jaar te worden omdat Angela haar eerste kindje verwacht! Haar taken worden overgenomen door Anneriek Brandon (een mensen-mens, psycholoog en verpleegkundige die uitstekend in ons team past!)

Ik heb er enorm veel zin in om met dit top team in het lustrumjaar 2018  weer in ‘de buurt’ te zijn, dichtbij, professioneel en betrokken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over BurenService

BurenService levert Assistentie èn Zorg Thuis op basis van gelijkwaardigheid. Daarbij kijken naar wat iemand nog wèl kan. Zodat senioren, ook op hogere leeftijd, zelf kunnen bepalen hoe ze hun leven leiden, ook als ze daar hulp bij kunnen gebruiken. Wij zijn er wanneer dat nodig is. Van een keertje mee naar de huisarts tot 24-uurs verpleging in eigen huis. En van het oplossen van een computerprobleem tot de installatie van een traplift. Wij organiseren het met liefde, geen vraag is te gek!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

BurenService kan u onder andere helpen met:
Assistentie
Zorg Thuis
Tarieven
Veel gestelde vragen
Abonnee worden

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een gratis oriëntatie gesprek!

Scroll naar top