BurenService gaat door zonder Lily Ruijs

BUSINESS FROM HOME

Met pijn in het hart is Lily Ruijs-Boersma per 1 januari 2017 uit de VOF BurenService gestapt. Ze heeft een raadszetel in de gemeente raad van Hattem aanvaard en in verband met mogelijke belangenverstrengeling is een combinatie van het raadslidmaatschap en werken voor BurenService helaas geen optie. “De afgelopen jaren heb ik in Hattem met veel plezier gewerkt aan de opbouw van BurenService, en het was daarom een lastige keuze tussen BurenService en het dringende beroep dat de politiek op mij deed”, aldus Ruijs. Zij is er van overtuigd dat BurenService ook zonder haar zal kunnen doorgroeien.

Monique Zuidwijk respecteert de keuze van Lily Ruijs en zal met grote inzet BurenService alleen voortzetten. Voor een nieuwe compagnon is het nu nog te vroeg. “Ik zal voorlopig ZZP’ers inhuren om Lily Ruijs te vervangen”, aldus Monique Zuidwijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over BurenService

BurenService levert Assistentie èn Zorg Thuis op basis van gelijkwaardigheid. Daarbij kijken naar wat iemand nog wèl kan. Zodat senioren, ook op hogere leeftijd, zelf kunnen bepalen hoe ze hun leven leiden, ook als ze daar hulp bij kunnen gebruiken. Wij zijn er wanneer dat nodig is. Van een keertje mee naar de huisarts tot 24-uurs verpleging in eigen huis. En van het oplossen van een computerprobleem tot de installatie van een traplift. Wij organiseren het met liefde, geen vraag is te gek!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

BurenService kan u onder andere helpen met:
Assistentie
Zorg Thuis
Tarieven
Veel gestelde vragen
Abonnee worden

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een gratis oriëntatie gesprek!

Scroll naar top