Aan de digitale wereld is niet te ontkomen.

burenservice

Wist u dat ruim 35% van de senioren actief is op internet? 

Om contact te houden met (klein)kinderen via bijvoorbeeld WhatsApp, te videobellen of een online spelletje te spelen met iemand anders.

Is in het bezit zijn van een computer/iPad/telefoon voldoende om zorgeloos zelfstandig thuis te wonen? Wij denken van niet!

Online met de kinderen bellen is wat anders dan online eten bestellen bijvoorbeeld of online een afspraak bij een instantie. Hoe vaker iemand dit soort dingen zelf doet, hoe makkelijker het elke keer voor wordt.

Een stap-voor-stap uitleg op een papier is praktisch,  misschien woont er een nichtje in de buurt of handige buurjongen in de buurt die kan helpen, ik weet uit eigen ervaring dat ze dit met liefde doen. 

 En kijk eens bij de bibliotheek in de gemeente waar u woont, daar wordt vaak meerdere keren per jaar computerles gegeven aan senioren, niet alleen praktisch en goed voor je hersenen maar zeker ook gezellig! 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over BurenService

BurenService levert Assistentie èn Zorg Thuis op basis van gelijkwaardigheid. Daarbij kijken naar wat iemand nog wèl kan. Zodat senioren, ook op hogere leeftijd, zelf kunnen bepalen hoe ze hun leven leiden, ook als ze daar hulp bij kunnen gebruiken. Wij zijn er wanneer dat nodig is. Van een keertje mee naar de huisarts tot 24-uurs verpleging in eigen huis. En van het oplossen van een computerprobleem tot de installatie van een traplift. Wij organiseren het met liefde, geen vraag is te gek!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

BurenService kan u onder andere helpen met:
Assistentie
Zorg Thuis
Tarieven
Veel gestelde vragen
Abonnee worden

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een gratis oriëntatie gesprek!

Scroll naar top