Ervaringen

mirjam svl review

Mirjam SvL

Mijn vader had de wens om zelfstandig te blijven wonen in zijn huis in Hattem ook toen hij ziek was. Vanuit Utrecht was het voor mij onmogelijk om hem continue te kunnen ondersteunen en verzorgen. Dankzij de fantastische hulp van BurenService in combinatie met de verpleegkundige zorg van de thuiszorgorganisatie kon mijn vader tot het einde thuisblijven. Voor BurenService was niets te veel en werd er zo goed meegedacht. Ze gingen mee naar het ziekenhuis, deden samen boodschappen, hielpen met de koelkast checken en eten opwarmen en signaleerden zaken die aandacht behoefden. Ook was het fijn dat zij even langs konden gaan als er iets aan de hand was en ik vanuit Utrecht niet direct kon komen. Zij waren mijn ogen, oren en extra handen. Mijn vader was heel tevreden met de persoonlijke en warme ondersteuning van BurenService net als de rest van de familie!

Wilt u ook altijd iemand in de buurt?

burenservice

De heer H. Drioel, Zwolle

Ik woon in Zwolle en mijn vriend in Wapenveld. Wij zijn allebei 81 jaar en weduwnaar. Iedere dag bellen we elkaar om 19.30 uur voor een teken van leven.

Toen ik een keer geen gehoor kreeg en ongerust werd, heb ik BurenService gevraagd of ze een kijkje konden nemen. Dat was geen probleem. Uiteindelijk bleek mijn vriend uit eten te zijn geweest en dat hij zijn telefoon niet meegenomen had. Eind goed al goed.

Daarnaast heeft BurenService mij geholpen aan een andere huisarts, een huishoudelijke hulp, een klusbedrijf en een aannemer voor het grotere werk. En ze hebben een paar maal gezorgd voor een chauffeur om me naar den Haag v.v. te rijden. Ik ben blij met ze, want… ”Gemak dient de mens”.

Mevrouw WJ, Hattem

Nu ik alleen ben vind ik het een geruststellende gedachte dat ik altijd kan aankloppen bij de vertrouwde, hartelijke dames van BurenService en dat ze dan met me mee denken om oplossingen te vinden. Het geeft een goed gevoel.

Simone, Hattem

Een dag begint met een lach. Waar zal ik beginnen: ze staan altijd voor je klaar, elk moment van de dag. Een probleem is ineens geen probleem meer, warm, betrokken , creatief oplossend, goed bereikbaar , snel reagerend , zorg(end) en aandacht , positief, een dag begint met een lach. Al zou ik ze een keer niet nodig hebben dan zou je bijna een smoes bedenken… Dank voor alle goede zorgen!

Wilt u ook altijd iemand in de buurt?

Cassandra, Hattem

Dag van tevoren gebeld voor het bezorgen van een verrassingsontbijt op de verjaardag van mijn zoon. Er werd direct meegedacht om het zo speciaal mogelijk te maken. En dat was het ook. Het ontbijt zag er fantastisch uit. Inclusief een gezellig tafelkleedje, fruit en zelfs een flesje prosecco met een verjaardagkaartje! Dat is nog eens service met kwaliteit en daarbij warme hartelijkheid! Wederom een super ervaring met de Burenservice. Een prachtige warme organisatie.

Els Voorhoeve, Hattem

85, 86, 87… 92, 93, 94… Ja, het is bijzonder om een moeder te ‘hebben’ die 96 jaar wordt! En die al jaren fier voor onafhankelijkheid strijdt. In haar eigen woning. Gewoon in de wijk. Zachtjes aan zijn er toch steeds meer klussen die overgenomen moesten worden door mantelzorgers. Maar ook aan hùn mogelijkheden zit een grens. NIET aan die van Burenservice, weten we inmiddels. Heerlijk, jullie aanvullende hulp! Je kunt het zo gek niet bedenken, of jullie dòen het. Van wasje ophangen tot vlaggestok in de houder doen tot maaltijd opwarmen tot ziekenhuisritje. Vlot geregeld, heldere afspraken, altijd met opgewekte lach en bovenal: het gebeurt in de ‘stijl’ waarbij moeder zich prettig voelt. Dankjulliewèl Monique en Lily, we blijven grààg klant.

Wilt u ook weten hoe u zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen?

Download hier “Zorgeloos zelfstandig blijven wonen in 8 stappen”

Scroll naar top