BurenService is in 2013 in Hattem ontstaan.

Hoe het begon

Oprichter Monique Zuidwijk zag in haar directe omgeving Senioren die wel wat hulp konden gebruiken maar daar toch niet om vroegen. Ze bleven liever “aanmodderen”. De volwassen kinderen woonden niet in de buurt en die wilde de senioren sowieso niet vragen, ‘die hebben toch hun eigen leven en zijn zo druk’… 

Alles om maar niet als hulpbehoevend gezien te worden!

De overtuiging dat dit anders moet was de basis voor het ontstaan van BurenService, een professionele gemaksdienst op basis van gelijkwaardigheid. Van het meegaan naar het ziekenhuis tot het aanpassen van een huis om thuis te kunnen blijven wonen, tot het wekelijks dineren met iemand met dementie om de mantelzorger een avondje rust te bieden.

Geen vraag was te gek,
BurenService is altijd dichtbij.

In de afgelopen 10 jaar is BurenService uitgegroeid tot een regionale organisatie die assistentie en zorg thuis levert om óók op hoge leeftijd het leven te leiden zoals je dat zélf wilt. 

Door zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen bijvoorbeeld. Door je veilig te voelen. Door grip op het leven te houden. En door gezien te worden om wat je wél kan. Om op een menswaardige manier oud te kunnen worden!

Medio 2022 is Geeske van Mierlo gestart met BurenService Den Haag. Dit komt voort uit haar droom om ouderenzorg mooier te maken, thuis blijven wonen op een manier die ik zelf graag zou willen en die ik iedereen gun. Persoonlijk, vanuit welzijn in plaats van zorg. Vanuit de mens in plaats van een systeem of protocol. 

Echt gezien worden voor de mens die je bent, die je was en die je wilt blijven. Met al je bijzondere eigenschappen, interesses en manieren die maken dat jij je thuis voelt in je eigen huis. 

Nieuwsgierig hoe ik ook u kan helpen met Assistentie of Zorg Thuis?

Scroll naar boven