Onze assistenten en zorgverleners

Onze assistenten en zorgverleners

BurenService werkt met een team van betrouwbare & ervaren assistenten en gediplomeerde zorgverleners die geselecteerd zijn op professionaliteit, ervaring en persoonlijkheid. Voor BurenService geldt dat ieder mens uniek is en gewaardeerd wordt, dus niet alleen onze cliënten maar zeker ook onze assistenten. Een aantal van hen stelt zich graag voor.

anne

Anne

Ik ben Anne. Vanuit mijn opleiding als maatschappelijk werkster heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt. Mijn hart gaat uit naar het samenwerken met mensen. In mijn werk vind ik persoonlijke aandacht, respect voor elkaar, creativiteit en humor belangrijk. Daarbij sluit ik aan, waar op het moment behoefte aan is. Ik creëer een prettige sfeer, waarin mensen zich veilig voelen en tot hun recht komen. Naast het begeleiden van de zorgvrager heb ik oog voor de mantelzorger. Ik heb grote waardering voor hun dagelijks werk en ondersteun hen graag bij hun taak. Ik werk met veel plezier voor BurenService. Hier krijg ik de ruimte en het vertrouwen, waar ik als zorgprofessional behoefte aan heb. En de missie van Monique: “de wereld een beetje mooier maken door verbinding, empathie en liefde” voelt voor mij als thuiskomen. En als u mij nu vraagt, waarom ik zo graag met mensen met dementie werk; met hen kan ik zo heerlijk in het moment zijn en ervan genieten….

burenservice

Margriet

Even voorstellen, Ik ben Margriet en werk sinds voorjaar 2019 bij BurenService. Een fijne werkomgeving, die buren (de mensen om me heen) de ondersteuning biedt op een manier die ook bij mij past, persoonlijk en met aandacht. Hoe fijn is het om in je eigen huis, in je eigen omgeving, te kunnen blijven wonen als je ouder wordt of anderszins hulp nodig hebt. Als familiemens zie ik hoe bijvoorbeeld ouderen een extra handje nodig hebben om ontspannen thuis te kunnen blijven wonen; de vertrouwde plek met familie en vrienden om je heen. En hoe ook anderen in hun (gezins-)situatie ondersteuning voor zichzelf of een familielid wel kunnen gebruiken. Gewoon iemand die er voor je is, om mee te praten en die je verder helpt. Dat is wat ik graag doe en daarom werk ik bij BurenService. Misschien dat we elkaar een keer treffen. 

burenservice

Thinka

Waarom ik doe wat ik doe voor BurenService: eigenlijk weet ik niet zo goed hoe ik het moet verwoorden, maar denk in de richting van aanvulling op hetgeen mensen in hun eigen omgeving doen, aanvullen waar het nodig is met oog voor wat belangrijk is voor de cliënt. Of het nu samen koken is, of met een kopje koffie iemand uit zijn/ haar isolement halen, als het er maar toe doet. De cliënt het idee geven dat zijn/ haar leven op deze manier nog fijn is. Zorg met hart en hoofd.

burenservice

Ali

Ik ben Ali de Heij, gediplomeerd ziekenverzorgende en werk 1 jaar voor BurenService. Ik heb ervaring in thuissituaties met dementie, terminale zorg en andere ouderdomsverschijnselen. Persoonlijke aandacht en contact vind ik erg belangrijk.  Zorg bestaat niet alleen uit “Zorg”! Mijn ervaring is dat rondom de thuissituatie veel geregeld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan afspraken met de huisarts of het ziekenhuis, huishoudelijke klusjes, boodschappen doen, meegaan naar de kapper of zomaar een uitstapje kan ook. Het team van BurenService werkt op deze manier en stelt de zorgvraag centraal. BurenService staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

riny

Riny

Ik ben Riny en vind het heel fijn met mensen om te gaan. Mijn motivatie als zorgverlener door het leven te gaan is dat ik geïnteresseerd ben in de mens en het verhaal achter de mens. Voor mij staat maatwerk en persoonlijke aandacht voorop en ik  vind het belangrijk dat u zelf de regie houdt. Ik assisteer en u bepaalt. Ik heb een brede belangstelling en vind het fijn mijn kennis en ervaring te delen. Bij Burenservice mag ik werken met bovenstaande visie.

marie

Marie

Een goede samenwerking is van essentieel belang in de begeleiding en zorg voor onze medemens. Daarbij is van belang om goede vertrouwde samenwerkingspartners te hebben. In BurenService, vertegenwoordigd door Monique, vind ik een warme en vertrouwde samenwerkingspartner. BurenService heeft dezelfde visie op het ondersteunen van onze medemens als Thuiszorgidee Marie. Dichtbij op professionele wijze. Op een fijne voortzetting van onze samenwerking.

burenservice

Johanna

Ik werk voor Burenservice vanwege het respect voor de normen en waarden van de client!

Scroll naar top