Tarieven

Wilt u ook assistentie in de buurt, iemand die er is wanneer het nodig is?

Van het oplossen van dat computerprobleem tot de installatie van een traplift. Van een keertje mee naar de dokter tot 24-uurs zorg thuis. Wij organiseren het met liefde, geen vraag is te gek! Zodat u, ook op hogere leeftijd, uw leven kunt leiden zoals u zelf wilt. Word nu abonnee van BurenService en u heeft iemand in de buurt die met u meedenkt en 7 dagen per week bereikbaar is voor u en uw eventuele kinderen. Nadat u abonnee bent geworden kunt u direct een beroep doen op onze Assistentie en Zorg Thuis.

Tarief abonnement: €15,00 per maand *)
Tarief Assistentie: €27,50 per uur **)
Tarief Zorg Thuis: maatwerk*) Tenzij anders vermeld zijn de tarieven van BurenService exclusief BTW

**) Avondtarief is 115%, weekendtarief is 120%

Maatwerk Zorg Thuis

 Het uurtarief voor Zorg Thuis is afhankelijk van de complexiteit van de zorg die u nodig heeft. Het bedrag dat u uiteindelijk betaalt hangt ondermeer af van het feit of u een WLZ of een WMO-indicatie heeft. Indien dat niet het geval is, betaalt u Zorg Thuis particulier.

WLZ (Wet Langdurige Zorg)

Indien u een indicatie vanuit de WLZ heeft dan kunt u BurenService betalen door middel van een PGB, persoonsgebonden budget. 

Dat is een geldbedrag waarmee u zelf zorg en begeleiding kunt inkopen. U kiest zelf uw zorgverlener uit. Of u huurt een organisatie in, zoals BurenService, die in uw opdracht gaat werken. 

Met BurenService maakt u afspraken over wat er gedaan moet worden, de dagen en uren waarop er gewerkt wordt en de vergoeding die u daarvoor uit het PGB betaalt. 

Bij Zorg Thuis vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB) zet BurenService de rekeningen in de PGB-portaal die, na controle door u, door de Sociale Verzekeringsbank (SVB) worden betaald. U betaalt zelf alleen een eigen bijdrage.

Indien u (gratis) ondersteuning nodig heeft bij de aanvraag van een PGB dan kunt u die vinden via PGB.nl.I

WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)

BurenService werkt op dit moment voor de volgende gemeenten Hattem, Heerde, Epe, Apeldoorn, Elburg en Oldebroek. In deze gemeenten heeft BurenService een contract voor individuele begeleiding van mensen met dementie. 

Onze assistentie, begeleiding en ondersteuning wordt dan rechtstreeks betaald via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). 

De aanvraag voor deze ondersteuning kunt u doen via het zorgloket van uw gemeente, indien u hierbij hulp nodig heeft kunt u met ons contact opnemen, we wijzen u graag de weg.

Particulier

Indien u geen PGB of zorgindicatie heeft betaalt u de kosten voor onze Zorg Thuis particulier en wordt er over het uurtarief BTW berekend. De kosten voor particuliere Zorg Thuis zijn mogelijk fiscaal aftrekbaar

Bent u die 75+’er die zelfstandig wil blijven wonen?

Download dan nu dit handige gratis 7-stappenplan waarmee u de juiste stappen kunt zetten om zorgeloos zelfstandig te blijven wonen.

stappen d cover book telefoon

Download nu het gratis stappenplan:

✓  Ontdek op eenvoudige wijze wat u moet regelen om langdurig zelfstandig te blijven wonen.
✓ Voer de stappen alleen of met eventuele kinderen uit.
✓  Ondervind met welke regels en wetten u te maken gaat krijgen. 

We gaan zorgvuldig met uw gegevens om volgens de privacyverklaring.

Scroll naar boven