Tarieven

Wilt u ook assistentie in de buurt, iemand die er is wanneer het nodig is?

Van het oplossen van dat computerprobleem tot de installatie van een traplift. Van een keertje mee naar de dokter tot 24-uurs zorg thuis. Wij organiseren het met liefde, geen vraag is te gek! Zodat u, ook op hogere leeftijd, uw leven kunt leiden zoals u zelf wilt. Word nu abonnee van BurenService en u heeft iemand in de buurt die met u meedenkt en 7 dagen per week bereikbaar is voor u en uw eventuele kinderen. Nadat u abonnee bent geworden kunt u direct een beroep doen op onze Assistentie en Zorg Thuis.

Tarief abonnement: €15,00 per maand *)
Tarief Assistentie: €25,00 per uur **)
Tarief Zorg Thuis: maatwerk

*) Tenzij anders vermeld zijn de tarieven van BurenService exclusief BTW
**) Avondtarief is 115%, weekendtarief is 120%

Maatwerk Zorg Thuis

 Het uurtarief voor Zorg Thuis is afhankelijk van de complexiteit van de zorg die u nodig heeft. Het bedrag dat u uiteindelijk betaalt hangt ondermeer af van het feit of u een PGB of een WMO-indicatie heeft. Indien dat niet het geval is betaalt u Zorg Thuis particulier.

PGB

Een persoonsgebonden budget (PGB) is een geldbedrag waarmee u zelf zorg en begeleiding kunt inkopen. U kiest zelf uw zorgverlener uit. Of u huurt een organisatie in, zoals BurenService, die in uw opdracht gaat werken. Met BurenService maakt u afspraken over wat er gedaan moet worden, de dagen en uren waarop er gewerkt wordt en de vergoeding die u daarvoor uit het PGB betaalt. Bij thuiszorg vergoed uit een Persoonsgebonden Budget (PGB) krijgt u zelf de rekening van BurenService die dan, na controle, vanuit de PGB door de Sociale Verzekeringsbank (SVB) wordt betaald. U betaalt zelf een eigen bijdrage.

Indien u (gratis) ondersteuning nodig heeft bij de aanvraag van een PGB dan kunt u die vinden via PGB.nl.

WMO indicatie

BurenService heeft op dit moment bij de gemeente Hattem, Heerde en Epe een contract voor hulp in de huishouding &  individuele begeleiding van mensen met dementie. Onze ondersteuning wordt dan betaald via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). De aanvraag voor deze ondersteuning kunt u doen via het zorgloket van uw gemeente. 

Particulier

Indien u geen PGB of zorgindicatie heeft betaalt u de kosten voor onze Zorg Thuis particulier en moet er over het uurtarief BTW berekend worden. De kosten voor particuliere Zorg Thuis zijn mogelijk fiscaal aftrekbaar

Wilt u ook weten hoe u zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen?

Download hier “Zorgeloos zelfstandig blijven wonen in 8 stappen”

Scroll naar top