Thuis blijven wonen met dementie

BUSINESS FROM HOME

IMG_3656

Dit boek heb ik geleend tijdens tijdens één van de Alzheimer cafés in Heerde. Deze cafés ben ik gaan bezoeken toen zich de eerste abonnee met dementie aandiende.  “Of BurenService misschien een oogje in het zeil wilde houden terwijl de mantelzorger afwezig was”. Dit kon betekenen of samen wilde koken, samen wandelen, samen eten of gewoon samen zijn met de dementerende.

De Alzheimer cafés bleken een perfecte plaats om kennis op te doen persoonlijke verhalen te horen. Maar omdat steeds meer Hattemers wisten ons ondertussen te vinden voor de begeleiding van dementerenden heb ik ervoor gekozen een training Dementie te volgen bij Cerein. Deze stond 100% in het teken van persoonsgerichte zorg, immers, je blijft altijd een persoon ook al heb je dementie!  En ik leerde dat in de begeleiding van dementerenden je altijd op gevoelsniveau in gesprek gaat. En laat dat nou net het DNA van BurenService zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over BurenService

BurenService levert Assistentie èn Zorg Thuis op basis van gelijkwaardigheid. Daarbij kijken naar wat iemand nog wèl kan. Zodat senioren, ook op hogere leeftijd, zelf kunnen bepalen hoe ze hun leven leiden, ook als ze daar hulp bij kunnen gebruiken. Wij zijn er wanneer dat nodig is. Van een keertje mee naar de huisarts tot 24-uurs verpleging in eigen huis. En van het oplossen van een computerprobleem tot de installatie van een traplift. Wij organiseren het met liefde, geen vraag is te gek!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

BurenService kan u onder andere helpen met:
Assistentie
Zorg Thuis
Tarieven
Veel gestelde vragen
Abonnee worden

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een gratis oriëntatie gesprek!

Scroll naar top