Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Onze assistenten zijn professionals maar assisteren vanuit nabijheid zoals een buurvrouw. Vertrouwd, betrouwbaar, altijd dichtbij én met een zeer hoog serviceniveau.  wissel

Als u BurenService inschakelt heeft u iemand in de buurt die meedenkt. Iemand waar u een gelijkwaardig gesprek mee kunt voeren. Iemand die graag zaken met en voor u organiseert.

Wij zijn momenteel actief in Zwolle, Hattem, Epe, Den Haag, Elburg, Oldebroek en Den Haag. Indien u of je vader of moeder in een andere plaats woont starten we met het op afstand assisteren. Op basis daarvan kijken we wat er nodig is en regelen we lokale assistentie waar nodig. 

BurenService levert assistentie zonder te betuttelen. Wij doen dat dichtbij en op basis van gelijkwaardigheid. Daarmee heeft u altijd een gerust gevoel. Wij zijn immers 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 te bereiken. Wel zo’n prettig idee.

Nee, BurenService kan alleen ingezet worden als u lid bent.

Vanzelfsprekend, de eerste stap is altijd een oriëntatie gesprek, van harte welkom!

De kosten voor assistentie zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar onder de noemer ‘extra gezinshulp”. Voor meer informatie: https://meerkosten.nl/belastingvoordeel/aftrek-zorgkosten/extra-gezinshulp/

De opzegtermijn van het lidmaatschap is een maand (conform de nieuwe consumenten wet voor opzegging van abonnementen). Lidmaatschappen worden afgesloten voor de looptijd van minimaal één jaar.

Zeker, dat doen we niet als taxi maar als begeleider. Wij halen u op, brengen u naar de afspraak en ondersteunen indien gewenst tijdens de afspraak.

De assistentie wordt in rekening gebracht op uur basis (afgerond op 15 minuten). Indien er gebruik wordt gemaakt van de auto van de assistent dan zijn de kosten voor de gereden kilometers € 0,50 per km.

Het tarief is € 25,00 per uur. Deze kosten worden particulier betaald en zijn ze onder bepaalde omstandigheden aftrekbaar onder de noemer “extra gezinshulp”. https://meerkosten.nl/belastingvoordeel/aftrek-zorgkosten/extra-gezinshulp/

Onze gediplomeerde zorgverleners staan voor u klaar, incidenteel of structureel.. Neem contact op om te kijken welke mogelijkheden er voor u zijn.

In sommige gemeenten heeft BurenService een zogenaamde WMO-gunning. Dat betekent dat wij assistentie en begeleiding als “Zorg in Natura” mogen leveren. In andere gemeenten zal u met een WMO-indicatie een PGB krijgen waarmee u zelf de kosten van BurenService kunt betalen. Wij helpen u daar graag verder mee, neem contact op als u hierover vragen heeft. Indien u een WMO Indicatie heeft vervalt het abonnementsgeld.

Zeker. U kunt alles zelf proberen te doen of uw kinderen vragen om assistentie. Maar is het niet veel prettiger om met je kinderen leuke dingen te doen en het gewoon goed te regelen. Hulp dichtbij en vertrouwd.

BurenService werkt met betrokken, betrouwbare ZZP’ers met een opleiding als verzorgende of verpleegkundige. Deze ZZP’ers hebben allen een verklaring omtrent gedrag en een aansprakelijkheidsverzekering.

Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden. Dit kan verzorging zijn of hulp bij dagelijkse activiteiten. BurenService kan de mantelzorger voor kortere of langere tijd ondersteunen en of vervangen.

Waarom kiezen voor assistentie door BurenService?

✓ Altijd dichtbij
✓ 100% afgestemd op uw wensen
✓ Gelijkwaardige persoonlijke assistentie
✓ Op hogere leeftijd het leven leiden zoals u zelf wilt
✓ 7 dagen per week bereikbaar voor u èn uw kinderen

Bent u die 75+’er die zelfstandig wil blijven wonen?

Download dan nu dit handige gratis 7-stappenplan waarmee u de juiste stappen kunt zetten om zorgeloos zelfstandig te blijven wonen.

stappen d cover book telefoon

Download nu het gratis stappenplan:

✓  Ontdek op eenvoudige wijze wat u moet regelen om langdurig zelfstandig te blijven wonen.
✓ Voer de stappen alleen of met eventuele kinderen uit.
✓  Ondervind met welke regels en wetten u te maken gaat krijgen. 

We gaan zorgvuldig met uw gegevens om volgens de privacyverklaring.

Scroll naar boven